VAN / ÖZALP - Özalp Ağabey Özbey Anadolu Lisesi

Ara

DEĞERLİ VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR

Ara

Ağabey Özbey Anadolu Lisesi olarak bu yıl denemelerimize aralıksız devam etmekteyiz. DYK Denemeleri, Türkiye Geneli Denemelerimiz , okulumuza özel yapılan genel denemeler(9-10-11-12.sınıflar) ve sadece kendi öğretmenlerimizin sorularını hazırladığı özel Genel Kültür Denemelerimiz son sürat devam etmektedir. Her deneme sonrası öğrencilerimiz derecelerine göre ayrı ayrı ödüllendirilmektedirler.

Ekm

Okulumuz Özalp Ağabey Özbey Anadolu Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Yazılı Yoklama Sınav Takvimidir.

Öğrenci ve Velilerimize Duyuru Niteliğindedir.

Sıddık BAHAR

Müdür Yardımcısı

Ekm

Okullarda gerçekleştirilen cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarının daha etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem 1. sınavlarının tarihleri güncellendi.