VAN / ÖZALP - Özalp Ağabey Özbey Anadolu Lisesi

12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ GEZİSİNDE

Öğrencilerimizin YKS sınavına sayılı günler kala motivasyonlarını artırmak ve üniversite ortamını görmeleri için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesine gezi düzenledik. Bu gezinin düzenlenmesinde Okulumuzun rehberlik servisi, okul idaresinin çabaları ve Yüzüncü Yıl üniversitesi kariyer merkezinin destekleri alınmıştır .  Çabalarından ötürü Okul idaremize, Rehberlik Servisimize, Üniversite kariyer merkezine ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca bizi fakültesinde Özalplı bir hemşerisi olarak nezaketle ağırlayan Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Zihni Merey’e öğrencilerimize yaptığı motivasyon ve destek konuşması için çok teşekkür ederiz.

Gezinin başından beri bizlere rehberlik eden ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Belma Hanım ve Ezgi Hanım'a da teşekkürler.

Bugün bir kez daha öğrencilerimizin zihninde “Ağabey Özbey Lisesi öğrencisi olmak bir ayrıcalıktır”  fikrini oluşturduğumuz için mutluyuz nice başarılara ‍‍

06-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 21:27 - Görüntülenme: 35